Grote verbouwing op komst? Huur het juiste vervoer!

Bij een grote verbouwing komt altijd heel veel kijken. Wat gaat er precies verbouwd worden, moeten er dingen gesloopt worden, welke materialen hebben we nodig… Er zijn zoveel dingen waar je rekening mee moet houden. Als al deze vragen beantwoordt zijn kan je dan eindelijk beginnen. Totdat blijkt dat die grote bouwmaterialen toch niet zo makkelijk in jouw auto passen.

Voor de mensen die niet beschikken over een ruime auto of grote aanhanger bestaat er een hele simpele oplossing, namelijk het huren van een geschikte bus of pick-uptruck. Maar weet jij eigenlijk wanneer je welk voertuig nodig hebt? In dit blog willen we jou helpen om het juiste vervoersmiddel uit te kiezen voor jouw aanstaande verbouwing.

Bus huren

De meest voor de hand liggende optie is natuurlijk het huren van een handige bus. Ga jij een bus huren, dan heb je de keuze uit veel verschillende formaten. Let goed op dat de bus die jij wilt huren ruim genoeg is voor alles wat jij wilt vervoeren. Het is namelijk extra zuur als achteraf blijkt dat het toch niet zo makkelijk past als gedacht.

Voor een kleine klus is een bus met een inhoud van 3 tot 10m³ waarschijnlijk wel voldoende. Deze busjes zijn er al voor een scherp dagtarief en kunnen jou een hoop gedoe besparen. Moet jij echter een grotere lading vervoeren of ben jij niet van plan om meerdere keren heen en weer te rijden? Kies dan voor een grotere bus. Hiermee heb je altijd zekerheid dat je genoeg ruimte hebt en kan je eventuele onvoorziene extra lading goed opvangen.

Speciale voertuigen

Busjes zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van grote ladingen en zware apparaten, maar voor afval en oud bouwmateriaal heb je misschien toch iets anders nodig. Een pick-uptruck is dan de ideale oplossing. Door de open bak heb je voldoende ruimte, zonder dat je na de rit de hele auto weer schoon moet maken. Daarnaast beschikken sommige pick-ups ook over erg uitgebreide functies. Zo zijn er bijvoorbeeld pick-ups met een handige kiep-functie en zijn er zelfs pick-ups met kraanopbouw. In het wagenpark van bijvoorbeeld Bo-rent vind je veel van deze handige pick-ups.

Verbouwen met het juiste materiaal

Ga jij binnenkort aan jouw eigen verbouwing beginnen, zorg er dan in ieder geval voor dat al het vervoer ruim van tevoren geregeld is. Zo bespaar je jezelf een hoop stress en voorkom je de mogelijkheid dat er uiteindelijk geen voertuigen meer beschikbaar zijn.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*