Hybride én toch betaalbaar: de Toyota Yaris!

Hybride rijden. Het lijkt iets wat nog steeds alleen voor de rijkere bevolking weggelegd is. Snelle hybride BMW’s en grote Tesla’s gaan al gauw voor tienduizenden euro’s over de toonbank. Maar toch is hybride rijden helemaal niet zo onbereikbaar als eerst. Neem nou de hybride Toyota Yaris. Voor een schijntje van het bedrag wat je voor een tesla neertelt kan jij voortaan ook hybride rijden.

Oké, het is misschien niet de meest sportief ogende auto en bij het stoplicht kan je ook maar beter rechts gaan staan, maar toch is de Toyota Yaris een zeer degelijke en betrouwbare hybride auto waar je heel veel plezier mee kunt beleven. 

Verbruik

Waar de Toyota Yaris het op vermogen aflegt tegen bijna elke andere hybride auto, levert hij op gebied van verbruik een fantastische prestatie. Met een verbruik op papier van 1 op 29 rijd je zonder enige zorgen een heel eind. Dan mag je nog zo snel rijden met een dure hybride auto, tijdens het tanken gaat de Yaris je weer lachend voorbij.

Verrassend ruim

De Yaris is naast erg zuinig ook erg compact. Dat maakt het direct ook een ideale auto voor in de stad. Hoewel hij van buiten niet heel groot oogt, is hij vanbinnen toch verrassend ruim. Je hoeft uiteraard ook geen gigantische kofferbak te verwachten, maar voor de dagelijkse ritjes naar werk, de sportclub of de supermarkt is de Toyota Yaris erg geschikt. Bovendien is de Toyota Yaris een 5-deurs auto, waardoor passagiers makkelijk in en uit kunnen stappen.

Stijlvol van binnen en buiten

Eerlijk is eerlijk, de eerste (benzine) uitvoeringen waren niet heel mooi. Maar tijden veranderen. Het is natuurlijk geen racemonster en dat is aan de buitenkant ook duidelijk zichtbaar, maar toch heeft Toyota door de jaren heen veel aandacht besteed aan het uiterlijk. De nieuwere Toyota Yaris heeft een stijlvol en energiek vorkomen. Met strakke lijnen is de Yaris al een stuk sportiever dan zijn voorgangers en hoef je je dus ook zeker niet te schamen in deze auto.

Daarnaast beschikt de Yaris vanbinnen ook over vele handige accessoires. Zo is er een handige boordcomputer aanwezig en beschikt de Yaris ook over een innovatief multimedia systeem.

Toyota

Toyota is al jaren één van de voorlopers als het gaat om hybride auto’s en dat hebben ze met de Toyota Yaris andermaal bewezen. Maar ook voor de sportieve rijder of voor iemand die op zoek is naar een echte familieauto heeft Toyota een uitgebreid assortiment Daarnaast weet je met een Toyota vrijwel altijd zeker dat je een stukje kwaliteit koopt. Wel zo fijn.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*